Pakketten

 

Heeft het zin om een pakket te kopen?

Als je voornemens bent om naar alle activiteiten van het Lustrum te gaan sowieso! De kortingen lopen op als je een groter pakket aanschaft. Ter illustratie, als je alles van het Koning-pakket dat apart verkrijgbaar is los zou kopen, dan zou dit je €571 kosten.

 

Wat als je geen lustrumbijdrage hebt betaald?

(Buiten)leden van jaar 2013 en lager, die geen lustrumbijdrage betaald hebben, dienen losse kaartjes of een weekpas aan te schaffen om toegang te krijgen tot het Lustrumterrein. Deze €60 euro komt dus niet bij je pakket er bovenop, maar betaal je dan al naar gelang je aanwezigheid bij de activiteiten.

 

Gala

 

Hoe zit het met het gala als je geen overnachting wil?

Dan kun je los een galakaartje kopen voor €109,-

 

Wat als ik een externe date mee wil?

Leuk! Externe dates zijn meer dan welkom. Als je een pakket aanschaft kun je tot 25 januari een kaartje met overnachting voor je date halen voor €160,-. Koop je geen pakket of haal je het kaartje pas na 25 januari, dan kost een kaartje voor een externe €190,-. Een kaartje voor een externe zonder overnachting kost €109,-

 

Hoe zit het met de kamerverdeling?

Je slaapt met je date of met iemand anders naar keuze in een vier sterrenhotel vlakbij het Hilton, midden in het centrum. De kamers moeten gevuld zijn. Hierover wordt ter zijner tijd nog navraag gedaan bij de leden die naar het gala komen.

 

Hoe zit het daar met vervoer?

Je wordt met de bus naar Antwerpen vervoerd. Daar zal alles op loopafstand van elkaar af liggen.

 

Kun je ook nog Antwerpen in?

Zaterdag zullen we op tijd vertrekken richting Antwerpen zodat je de hele middag vrij hebt om Antwerpen te kunnen verkennen. Zondagochtend heb je tevens de tijd om Antwerpen in te gaan. Na 12:30 vertrekt de bus richting Nijmegen weer.

 

Hoe zit het met eten/drinken bij het gala?

Er zit een driegangen diner bij de prijs. We zullen met iedereen één groot gezamenlijk diner houden vóór het gala. De drank is ook afgekocht tijdens het diner. We hebben besloten het ontbijt niet bij de prijs in te pakken, aangezien het ontbijt maar tot een bepaald tijdstip geldt en waarschijnlijk niet iedereen hiervan gebruik zal maken. Dit zou dan wel ten laste komen van iedereen. Tevens willen we leden de gelegenheid geven om zondagochtend nog Antwerpen in te gaan, hier is mogelijkheid voor ontbijt. Wij zullen tzt de plekjes hiervoor op een rijtje zetten en kijken of we ergens een mooie deal kunnen regelen.

 

Lustrumterrein

 

Moeten we los betalen voor entree voor het Lustrumterrein?

Je entree voor de hele week is inbegrepen in je lustrumbijdrage. Het festivalkaartje dat je krijgt bij een pakket is bedoeld om een vriend of vriendin voor mee te nemen. Leden die geen lustrumbijdrage hebben betaald dienen een pakket aan te schaffen of een dagkaartje/weekpas aan te schaffen voor toegang tot het Lustrumterrein. Een dagkaart kost €10,-.

 

Wat is de muntprijs op het Lustrumterrein?

Munten zullen op het Lustrumterrein verkrijgbaar zijn voor €1,60 per munt.

 

Kan ik mijn vvv-kaartjes uit pakket doorverkopen? Zo ja, hoe werkt dit?

Uiteraard staat het je geheel vrij om je vvv-kaartjes door te verkopen. Dit kun je zelf onderling regelen.  

 

Betaling

 

Hoe zit het met de betaling?

Je hoeft alleen €80 aan te betalen. Het overige wordt in termijnen afgeschreven. Let op: een deel van de afschrijfmomenten valt samen met de contributiebetalingen van de N.S.V.

 

Datum Groene Soldaat Admiraal Keizer Koning
25 februari €35 €60 €80 €80
25 maart €60 €85 €100
25 april €60 €80 €100
25 mei €95
Totaal (incl. aanbetaling) €115 €260 €325 €455