Tweede Lustrumweek

6 mei

Opening Lustrumterrein

15:00-23:00

De tweede lustrumweek zal gevierd worden op het Lustrumterrein.
Om deze week goed in te luiden vindt er een ‘klein’ – lees ‘groot’ – openingsfeestje plaats op het Lustrumterrein begeleid door onder andere The Happy Feelings en Retteke Tag Team. Tickets koop je hier!

7 mei

Gescheiden Dag

16:00-23:00

Eigen sekse eerst is het credo van deze dag.
De mannen zullen zich op deze dag gezamenlijk vermaken onder begeleiding van de S.S.N. Roland en de vrouwen onder begeleiding van Lumen Ducet.

Samensmelting

Na een dag lang apart van elkaar te hebben vertoefd is het dan weer tijd om samen te komen en deze dag feestelijk te eindigen op het Lustrumterrein!

8 mei

Geheime Dag

16:00-23:00

Geheim. Geheim. Geheim.
Binnenkort wordt hier niets meer over bekend gemaakt, want het is geheim.

9 mei

Rijjool

14:00-00:00

In een grote karavaan van historische voertuigen zullen wij vertrekken om 16:00 vanaf het Lustrumterrein en een ronde maken door de oudste stad van Nederland. Trek je mooiste jacquet uit de kast, want we gaan gegarandeerd weer de plaatselijke kranten halen!

Afterparty

Na de Rijjool vindt natuurlijk een bruisende after plaats op het Lustrumterrein, waar iedereen nog een aantal uren kan flaneren in zijn sjieke outfit. Niemand heeft deze avond een excuus om vroeg af te haken, want de volgende dag is Hemelvaart.

10 mei

VVV-dag // Festival

13:00-23:00

Misschien wel het allergrootste feestje van ons Lustrum. Op Hemelvaartsdag vindt het Lustrumfestival plaats op het Lustrumterrein! Van vroeg in de middag tot laat in de avond zullen onder meer Jayh Jawson, K-Liber en Q-Music – Het Foute Uur Live het terrein op de laatste dag volledig afbreken. Alles en iedereen is welkom om de laatste dag van het Lustrumterrein grandioos af te sluiten! Tickets koop je hier!

12 mei

Lustrumgala

Een weekendje Antwerpen, diner en gala in het Hilton – midden in de stad – en overnachten in 4-sterrenhotels. Op voorhand al dé ingrediënten voor een gala om over naar huis te schrijven. Dit wil je voor geen goud missen! De bussen vertrekken op 12 mei om 10:00 richting Antwerpen. Vanaf 18:30 wordt je verwacht op de galalocatie, waar we om 19:00 zullen aanvangen met een grootschalig diner, om daarna de avond tot in de vroege uurtjes voort te zetten. ’s Zondags rijden we om 15:00 weer richting Nijmegen.